Åben hele påsken - udbetaling døgnet rundt!

Lån penge gratis

Få et gratis lån, der betales tilbage inden for 30 eller 60 dage! Oversigt over lån uden - Superlån.  Første lån uden renter udbetalt i dag torsdag, 18/4/19

Hvad er et gratis lån? Det er et lån, du betaler fuldt tilbage indenfor 30 eller 60 dage. Gør du det, er det gratis og rentefrit. Ingen gebyrer, ingen krav om sikkerhed. Koster det slet intet? Nej – så længe du betaler tilbage til aftalt tid, er det 100% gratis at låne penge! Lige nu torsdag, 18/4/19 er det Ferratum og Simbo, der tilbyder hhv. 30 og 60 dages gratis lån. Udnyt det og få penge udbetalt i løbet af en times tid! Skjul
Læs mere

Eksempler på gratis lån:

  • Fra 500 - 15.000 kr. i 30 dage hos Lendon
  • Fra 100 - 6.000 kr. i 30 dage hos Simbo
  • Fra 1.500 - 20.000 kr. i 30 dage hos Ferratum

Lån penge gratis nu

Hvis du står og mangler et mindre beløb til at klare en udgift her og nu, er det en rigtig god løsning at kigge nærmere på et gratis lån i en måned eller 30 dage. Og det er præcist, hvad mange af lånefirmaerne tilbyder til nye kunder - så hvorfor ikke udnytte den mulighed?

Det foregår på den måde, at du får det ønskede beløb udbetalt til din konto - og det er så din pligt at betale hele beløbet tilbage indenfor 30 dage. Gør du det, er det et gratis lån uden renter og gebyrer.

Hvis du ikke overholder aftalen om at betale tilbage, kommer der renter på, så hvis du virkelig vil låne gratis i 30 dage, er det en god ide at overholde aftalen!

⭐ Gratis lån - ingen renter: Kviklån 30 dage eller 60 dage

Det er egentlig ganske enkelt: Du låner det aftale beløb gratis i en periode, der ofte er fra 30 til 60 dage. Senest på den sidste aftalte dag skal du betale hele det lånte beløb tilbage - og gør du det, slipper du helt for at betale renter - derfor kaldes det for et rentefrit lån. Det er en fin måde at skaffe penge på i en fart, og det betyder samtidig, at du viser lånefirmaet, at du kan overholde en aftale. Når du så næste gang vil tage et lån hos dem, er du reelt godkendt på forhånd - og det er jo altid en fordel.

Hvis du ikke kan låne gratis og rentefrit, er der stadig muligheder for at finde billige lån. Billige lån uden renter er jo en skøn ting, men flere af de øvrige lån, du finder i oversigten ovenover, ham skam også ganske billige renter, så fortvivl ej!

Kviklån første lån gratis: Så nemt!

Ved kviklån rentefrit er første lån gratis og som vist herunder, er det i virkeligheden en tre-trins proces at få et gratis lån online. Når du har valgt det lån, du gerne vil have herover, ansøger du online. Efter få minutter får du e-mail retur med ansøgningen, du skal underskrive med dit NemID - og når det er gjort, kan du begynde at glæde dig til at få dit gratis og rentefrie kviklån indbetalt på din konto. Kviklån rentefrit er kommet for at blive, og det kan vi alle være ganske tilfredse med!

Fremragende mulighed for at finde hurtige lån, der er gratis første gang og/eller ved tilbagebetaling indenfor 30 dage.

Henrik Bondgaard
Genialt!

Jeg lånte 3.500 helt gratis i en måned, så jeg kunne udnytte et tilbud på en ferie. Tak for hjælpen til Smart Lån 🙂

Ulla Marie

Gratis er godt

Faktisk troede jeg aldrig rigtig på at det er muligt at låne penge gratis. Men efter at have undersøgt det her klikkede jeg mig videre og fik faktisk lov at låne 5000 kroner helt gratis i 30 dage. Tak for god service til jer!

Steen Bjerregaard

Hurtig og helt gratis

Rentefrit quick lån

⭐ Lån penge gratis - hvilke lån?

I realiteten er det alle typer af lån, der kan være gratis. Det er vigtigt at forstå, at når en bank eller et lånefirma tilbyder et gratis lån, er der betingelser vedhæftet, der skal opfyldes for, at lånet reelt er gratis. Det gælder, uanset om der er tale om SMS lån, mobillån, forbrugslån eller kviklån rentefrit. Lån rentefrit er typisk i 30 eller 60 dage og med et lånebeløb på maksimalt 15.000 kr., fordi du er ny kunde, og det er første gang, du låner. Overholder du betingelserne mht. tilbagebetaling osv., kan du låne et meget højere beløb næste gang.

Hvad betyder "lån penge uden renter og gebyrer"?

Spørgsmålet gemmer faktisk på svaret, da et lån uden renter og gebyrer svarer til et rentefrit og gratis lån. Konkurrencen inden for kviklån og online forbrugslån generelt er blevet voldsomt skærpet de senere år, og derfor er det muligt at låne penge uden renter og gebyrer.

Og der er ikke noget at være mistroisk over, da lånene er 100% omkostningsfrie, hvis du tilbagebetaler dem inden for 30 dage. Nedenfor har vi sat et låneeksempel op, som tydeligt illustrerer, at disse hurtig lån er uden renter og dermed helt gratis. Vi tager udgangspunkt i en lånebeløb på 4000 kr. i 30 dage, men du kan dog sagtens låne op til 15000 rentefrit i 30 dage.

Lån rentefrit i 30 dage - 4000 kr.

Kreditbeløb: 4000 kr.

Løbetid: 30 dage

Rente: 0%

ÅOP: 0%

Omkostninger i alt: 0 kr.

Lån 4000 i 30 dage er altså HELT rentefrit og gebyrfrit

⭐ Hvor store 30 dages lån kan man få?

Du kan finde de gratis månedslån fra 100 kroner og opefter. Et typisk gratis og rentefrit lån ligger på 5000 - 15000 kr. i snit, hvilket er beløb, der kan betale for de fleste udgifter, som man kan opstå uventet.

Hvad det 30 dages gratis lån skal bruges til; Ja, det bestemmer du naturligvis helt selv. Er det juletid, kunne den helt rigtige løsning for dig være at gøre lidt ekstra ud af julen, give større julegaver og den slags. Du kunne også bruge penge på en god gang velvære bestående af en eksotisk ferie sydpå. Uanset hvad, så er der rigeligt du kan bruge et rentefrit & gratis kviklån på, og husk at gøre det med god samvittighed, for vi lever kun én gang!

Hvor er der hurtigt svar på gratis lån?

Stort set alle de lån, vi viser dig her, giver svar på din ansøgning enten straks eller i løbet af et kvarters tid. Vi har noteret svartiden ved hvert lån i sammenligningen herover. Vores sammenligning af lån er dermed den mest præcise, der findes. Lån hurtig udbetaling kan du tage meget bogstaveligt, og der er endda også udbetaling med det samme lørdag og søndag også.

Tit brug for penge i en måned?

Hvis du ofte står i den situation, at du skal bruge penge i en kort periode, er disse gratis 30 dages lån en fin løsning, men hvis du vil have en mere fleksibel løsning, hvor du faktisk kan få en kredit, der er rentefri og gratis i mere end 30 dage, skal du se nærmere på et helt fantastisk alternativ til et 30 dages lån: Et gratis kreditkort!

Via et unikt samarbejde kan vi tilbyde dig adgang til et 100% gratis og rentefrit kreditkort, hvor du faktisk kan "låne" i op til 40 dage helt og aldeles gratis.

Hold godt øje med gratis lån

Der findes mange hjemmesider og butikker der i dag tilbyder forskellige former for finansiering. Der er også rigtig mange steder, hvor de tilbyder rentefrit lån. Det gør de for at lokke nye kunder til, som måske ikke har de ressourcer, der skal til for at købe f.eks. et fjernsyn lige nu.

Så kan de låne penge gratis hos denne butik eller hjemmeside og går derfra med det fjernsyn, som de gerne vil have, i stedet for at vente og spare op til det. Der er mange forskellige fordele ved dette, og det kan give luft i budgettet at vælge en sådan løsning, i stedet for at gå ud og bruge mange penge netop nu.

Man skal være opmærksom på løbetiden, da man kan betale så lidt som muligt i måneden i lang tid, men man kan også betale rigtigt meget i få måneder.

Rentefrit lån er magen til gratis lån, eller?

Ja, når vi snakker online lån, så er et rentefrit lån det samme som et gratis lån. Det er især attraktivt at låne penge på denne måde, da der ikke er renter og gebyrer forbundet hermed, og man derfor kun betaler varens pris. Der selvfølgelig noget psykologisk i det. Mange folk ønsker nemlig ikke at låne penge til deres forbrug, fordi de synes, det er dumt. Så ser de her en mulighed for at optage et rentefrit lån, uden det dermed reelt koster dem noget.

Lån penge gratis er nemt med Smart-lån.dk

Det er noget, der får mange til at bide på krogen. Og dermed også flere kunder i butikken og flere solgte produkter. Det er både godt for kunden samt butikken. Kunden får det produkt, de har gået og ønsket sig i noget tid, og butikken får flere kunder. Så det er godt for begge parter. Et rentefrit lån kan med andre gavne hele samfundet, da det sætter gang i hjulene og dermed i væksten.

“Lån penge gratis” betyder det, at jeg kan tage et lån uden renter?

Når man vælger at købe ting på denne måde, kan det nærmest betragtes som et gratis lån. Det kan det fordi, man ikke betaler mere, end hvad man låner eller køber. Ved normale lån betaler man en rente, det betyder, at man betaler mere, end hvad man reelt har fået. Det er fordi, udbyderen selvfølgelig skal tjene penge, men også fordi at det ikke skal være alt for let at låne penge, da dette hurtigt kan blive en ond cirkel at komme ind i.

Det man skal huske, når man tager et gratis lån, om man vil, er at man selvfølgelig stadig binder sig til en fast udgift i måneden. Det kan være meget for nogle men for andre, har de måske allerede sparet op til det, de havde ønsket at låne penge til og der derfor allerede er sat penge af i budgettet til det, så man på den måde ikke har større udgifter,end man havde før. Man skal også gøre op med sig selv, hvor lang en løbetid man vil have på sin finansiering.

Billige lån uden renter finder du kun på nettet!

Jo længere løbetiden er, jo mindre skal man betale i måneden, det er klart. Har man pengene og gerne vil have det ud af verden, vil en kort løbetid være optimal, da man her ikke skal tænke, måske flere år, at man har gæld hængende. Det kan være en vigtig faktor for mange mennesker at være gældfri.

Typiske gratis lån: Minilån og små lån

Lån penge gratis er blevet ganske populært i Danmark de sidste par år. Flere og flere online finansieringsselskaber tilbyder de populære minilån, og det er primært den yngre målgruppe, der benytter disse.

Lånet er typisk fra nogle få hundrede kroner op til 5.000 kr. og som udgangspunkt, så skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage. Der er dog også mulighed for gratis lån 60 dage, hvor du altså kan låne rentefrit i 60 dage. Der er nogle få udbydere, som tilbyder meget højere lån, men langt de fleste anvender lån til mindre beløb. Mange bruger disse lån som en form for kassekredit. En af de mest populære lån er helt klart LånLet. Det er også meget populært at tage et lån uden sikkerhed.

Gratis lån uden renter og gebyrer

Når du ansøger om gratis lån uden renter og gebyrer, så er rentesatsen naturligvis ikke en del af processen. Men har du valgt et lån, hvor du skal betale renter, så er det naturligvis rentesatsen, der afgør, hvor meget du skal betale tilbage.

Minilån eller mikrolån, som de også kaldes, har en lidt højere rentesats, men det er vigtigt at pointere, at det som udgangspunkt er meget korte lån, altså skal de betales tilbage indenfor en meget kort periode. Derfor er de høje rentesatser ikke så voldsomme, som mange ellers mener. Du har typisk 30-60 dage til at tilbagebetale disse lån - altså godt en måned.

Lån penge gratis - betal tilbage om 30 dage eller 60 dage

Anmeldelser af udbydere af gratis lån

Reelt set findes der kun 5 udbydere af gratis og rentefrie lån, som vi allerede har omtalt tidligere i denne låneguide. Nedenfor kigger vi nærmere på de 5 udbydere, og hvilke anmeldelser og bedømmelser de tidligere kunder har givet dem.

Lendon.dk

Lad os starte med at kigge nærmere på Lendon.dk, som er en af “sværvægterne”, når det kommer til rentefri lån. Lendon.dk har efterhånden været på  lånemarkedet i en del år, og de fleste af os kender dem fra diverse TV-reklamer.

Lendon.dk tilbyder alle nye kunder, at de kan låne gratis, rente- og gebyrfrit i 30 dage. Det gratis lånebeløb er op til 6000 kr., og tilbagebetaler man inden for en måned, koster det ikke én krone!

Kigger vi på Lendons anmeldelser på Trustpilot.dk, så er der ingen tvivl om, at vi har med et meget populære lånefirma at gøre. Lendon.dk har en samlet score på 4 ud af 5 stjerner, hvilket giver dem karakteren “God”. Inden for lånebranchen og den finansielle sektor generelt, så er denne karakter rigtig god. Se Lendons anmeldelser på Trustpilot, her.

Lendon.dk drives i øvrigt af Creamfinance Denmark ApS, som har til huse på Lergravsvej 53, 2300 København S. Du kan komme i kontakt med Lendon på mail: info@lendon.dk, per telefon: 44 22 46 64, eller besøge deres hjemmeside, klik her.

VIVUS.DK

En anden meget stor og bestemt ikke uvæsentlig spiller på det “Gratis lånemarked” er VIVUS.dk. VIVUS er ligeledes en af de gamle drenge i klassen, som gør det rigtig godt. Hos VIVUS.dk er det muligt for alle nye kunder at låne op til 6000 kr. uden renter og gebyr i en måned.

VIVUS skiller sig dog en anelse ud fra de øvrige långivere på markedet ved at tilbyde udbetaling på 1 minut. Det vil sige, at lånet er både gratis og rentefrit hos VIVUS, men det bliver altså også udbetalt på 1 minut, 24/7, 365 om året!

Vil du have gratis lån i en fart, så bør du nok overveje VIVUS. Men hvad siger de kunder, som allerede har lånt penge gratis hos VIVUS.dk? Ja, det er vist ingen overdrivelse at sige, at de er vilde med lånefirmaet!

Flere tusinde kunder har rated VIVUS.dk på Trustpilot, og karakteren “Fremragende” siger vist det hele! 5 ud af 5 stjerner har de mange positive bedømmelser resulteret i, og det er næsten uhørt inden for lånebranchen. Se de mange gode anmeldelser på Trustpilot.dk, klik her.

VIVUS.dk er en del af 4finance ApS, som du finder på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V. Vil du i kontakt med VIVUS, kan du sende dem en mail på: info@vivus.dk, eller ringe til dem på tlf.: 78 77 20 68. Alternativt kan du besøge deres hjemmeside, klik her.

Ferratum.dk

Ferratum.dk er nærmest gået hen og blevet synonym med gratis og rentefri kredit. Ferratum skiller sig ud fra de øvrige 5 udbydere af gratis lån ved at tilbyde endnu højere kredit i endnu længere tid.

Hos Ferratum.dk kan alle nye kunder således låne op til 20.000 kr. rentefrit i 30 dage. Men som om det ikke skulle være nok, så er de første 60 dage betalingsfrie. Nye kunder får med andre ord gratis kredit i 30 dage med 60 dages afdragsfrihed - hvad mere kan man ønske sig?

Lån penge gratis i dag og betal først tilbage om en måned!

Kan kunderne lide dette spændende og gratis koncept fra Ferratum? Ifølge Trustpilot.dk kan de ikke bare lide det, de eeeelsker det! Ferratum.dk har fået et hav af anmeldelser på Trustpilot.dk, hvilket giver dem karakteren “God”. 4 ud af 5 stjerner bliver det samlet set til, hvilket er ganske imponerende. Læs de mange bedømmelser på Trustpilot, klik her.

Ferratum.dk drives af Ferratum Group, som opererer i mere end 25 lande og har over 2 millioner kunder. Du kan kontakte firmaet på mail: kundeservice@ferratum.dk eller på telefon: 70 20 10 47. Du kan også besøge Ferratums hjemmeside, klik her.

Simbo.dk

Vi kan ikke snakke om gratis lån og kreditter uden at komme omkring Simbo.dk. Vi kender vel alle Simbo.dk fra de mange TV-reklamer, hvor de reklamerer med gratis og rentefri lån i 30 dage. Alle nye kunder får altså 30 dages rentefri kredit op til 6000 kr., og lånet udbetales inden for blot 30 minutter.

Og vi kan vist konkludere, at også Simbo.dk er en meget populære låneudbydere af gratis penge. Den store mængde anmeldelser har givet Simbo den bedst mulige karakter, som er “Fremragende”. 5 ud af 5 stjerner er en rating, som de færreste långivere oplever at få på Trustpilot, se her.

Simbo drives af Capitolia koncernen, som er beliggende på Østergade 13, 1100 København K. Du kan kontakt Simbo.dk på mail: kundeservice@simbo.dk eller på tlf.: 44 22 60 90. Alternativt kan du besøge deres hjemmeside, klik her.

NUPP.dk (Nu LånLet)

Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi NUPP.dk. Hos NUPP.dk får alle nye kunder det første lån rentefrit i hele 60 dage. Rentefrit lån i 60 dage op til 6000 kr. er et tilbud, som rigtig mange danskere har taget til sig. Gratis lån 60 dage frem for 30 dage har gjort NUPP.dk ganske populære rundt om i landet.

Nøjagtig, hvor populære NUPP.dk er det ganske land, bliver meget tydeligt, hvis vi kigger på anmeldelserne på Trustpilot. NUPP.dk får den højest mulige score på 5 ud af 5 stjerner, hvilket giver dem bedømmelsen “Fremragende”. Læs NUPPs anmeldelser på Trustpilot, her.

Låneformidleren bag de gratis lån fra NUPP.dk er Basisbank, som du finder på Teglholm Allé 15, 2450 København SV. Du kan kontakte låneselskabet på mail: kundeservice@nupp.dk eller per telefon: 70 20 58 22.

Inden du beslutter dig

Inden du beslutter dig for hvilken udbyder, du vil ansøge hos, så kan du med fordel tjekke rentesatsen hos de forskellige udbydere. Du vil givetvis opleve, at der ikke er den store forskel på rentesatsen hos de forskellige udbydere. Det er stort set som hos bankerne, hvor der kan være en lille forskel, men langt hen ad vejen, så ligger rentesatserne utrolig tæt på hinanden.

Med den meget korte låneperiode i forbindelse med gratis minilån, så har det ikke den store betydning for dig, hvis du vælger en udbyder med en anelse højere rentesats end de øvrige. Der er andre typer af lån end lige de gratis lån - for eksempel er der ganske mange billige lån at finde online.

Finanstilsynet

Du behøver i øvrigt ikke at frygte, at låneudbyderne vil forsøge at snyde dig til at betale renter og gebyrer. Finanstilsynet fører tilsyn med alle pengeinstitutter i Danmark, og det gælder både de fysiske såvel som de, der kun opererer online.

Overholder pengeinstitutterne ikke de love og regler, udstukket af Finanstilsynet, vil det resultere i store bødestraffe. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside: https://www.finanstilsynet.dk/

Klager

Ønsker du at klage over en låneudbyder, kan du gøre dette til Forbrugerombudsmanden på denne hjemmeside. Forbrugerombudsmanden tager sig af klager vedrørende markedsføring af de rentefrie lån. Mangler en långiver at oplyse renter, kreditomkostninger eller ÅOP, som er lovpligtige standardoplysninger, så går Forbrugerombudsmanden ind i sagen.

OBS: Du har nu mulighed for at mindske risikoen for, at dit navn bliver misbrugt til at optage lån. På Sikkerdigital.dk kan opsætte en såkaldt kreditadvarsel, som er et nyt og smart tiltag.

Lån penge gratis med Smart Lån

Vi finder og sammenligner lån uden renter og med renter 24 timer i døgnet. Vores service er 100% gratis at bruge. Her kan du gratis låne penge døgnet rundt!